Over ons

Honden trimmen is niet nieuw voor eigenaar Ayla. Van kinds af aan is Ayla betrokken bij het trimmen van honden. Zodra het kon heeft ze hier een specialistische opleiding voor gedaan vanuit het HKI in Bunnik. Daarna heeft ze meerdere jaren gewerkt als hondentrimster. Naast het werk heeft Ayla zich gespecialiseerd middels cursussen voor bepaalde rassen. Vanuit passie voor het vak en de nodige uitdaging heeft ze niet geheel onverdienstelijk deelgenomen aan trim wedstrijden.

Een lang gekoesterde wens is het vak ooit te kunnen uitoefenen in een eigen trimsalon. Op een fijne plek met alle voorzieningen voor een professionele behandeling. Kundig en met oog voor het dier. Per oktober 2021 is deze wens uitgekomen.

Een goed verzorgde hond is een blije hond. Kwaliteit en dierenwelzijn staat bij ons hoog in het vaandel. Bijdrage aan de verzorging van de dieren geeft ons een voldaan gevoel. De behandeling aan zich proberen we altijd zo stress loos mogelijk te houden. Met de juiste technieken, ervaring met dieren en een veilige en hygiënische omgeving.

Trimsalon Ayla is gehuisvest tussen Sneek en IJlst, op de Zorgboerderij ‘Zo gek nog niet’. We hebben een eigen ruimte welke niet door de zorgboerderij gebruikt wordt. Een pracht plek, goed bereikbaar met volop parkeergelegenheid.

Team

Onze medewerkers

Ayla

Eigenaar